Vi er en dynamisk el-virksomhed med stor erfaring og høj faglighed

PROFIL

Vi er en dynamisk installations- og servicevirksomhed med stærke kompetencer inden for fiber & data, moderne bygningsinstallationer, PLC-styringer til maskinanlæg, termografering af eltavler, sikring og overvågning, energirigtig LED belysning, varmepumper og traditionelle elinstallationer. I 2014 fik vi tysk autorisation og udfører et bredt spektrum af installationsopgaver – samt netværk og fiberløsninger i Nordtyskland.

Vores kunder spænder bredt fra industrivirksomheder, større og mindre landbrug, biogasanlæg over erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner til boligforeninger og private boliger.

Vi har igennem de seneste 45 år oparbejdet en stor ekspertise inden for vores felt. Vi er et engageret team af elektrikere og montører, hvor faglighed og engagement vægtes højt. For os er faglighed og efteruddannelse indbyrdes afhængige, så derfor bliver vores medarbejdere løbende opdaterede på den nyeste viden og teknik inden for vores fagområder via efteruddannelse og kurser.

El-Centrum blev etableret i 1973 af Bente & Carl Schneider i Tønder. De drev installationsvirksomheden indtil de solgte virksomheden til de nuværende ejere Betina og Tommy Nissen i 2000. Siden er virksomheden vokset. I 2005 overtog El-Centrum installationsvirksomheden Arne’s El-Service i Løgumkloster, og i 2017 overtog vi firmaet Højst EL i Øster Højst. El-Centrum beskæftiger i dag ca. 20 medarbejdere med hovedadresse i Tønder og afdeling i Løgumkloster.

Klik her, og se de mange forskellige el-opgaver vi løser