Vi er din erfarne partner inden for bygningsinstallationer

Bygningsinstallationer

Hos El-Centrum er vi specialister i bygningsinstallationer. Vi har mere end 40 års erfaring inden for mange forskellige typer af bygningsinstallationer - lige fra komplekse installationer til den automatiserede produktionshal, den energirigtige erhvervsbygning eller den moderne bolig. Vi rådgiver altid vores kunder med sigte på at vælge den mest energirigtige, økonomiske og praktiske installationsløsning. Til industrien har vi stor erfaring med installation af nye maskiner, flytning af eksisterende maskiner, installering og programmering af PLC-styringer, installation af eltavleanlæg og fejlfinding. Vi har ligeledes solid erfaring i at installere intelligente bygningsinstallationer, der integrerer lys, varme, ventilation og alarmering - til den energirigtige kontorbygning (KNX) eller den intelligente bolig (IHC).

Industri

Vi har stor viden inden for udførelse og servicering af industriinstallationer. Vi har altid fokus på sikkerhed, funktionalitet og kontinuerlig drift. Vi udfører ligeledes installation og programmering af PLC-styringer samt termografering af eltavleanlæg. Vi tilbyder vores kunder 24/7 døgnservice.

Erhverv

Inden for erhvervsinstallationer løser vi en bred vifte af opgaver som traditionelle elinstallationer, data & fiberinstallationer og avancerede KNX-styringer, der integrerer lys, varme, ventilation, alarmering mm.

Private boliger

Vi udfører alle typer af installationsopgaver til boligen. Det kan være udskiftning af en stikkontakt, installation af den nye vaskemaskine, en ny LED-belysning eller en energieffektiv varmepumpe. Vi rådgiver og installerer intelligente elinstallationer, der ved blot et tryk kan slukke alt lys i hele huset, der kan regulere varmen i løbet af dagen og meget mere. Kontakt os for mere information.