Hvidevarer leveret og monteret til fair pris

Hvidevarer

El-Centrum har siden 2005 været en del af den landsdækkende kæde elsalg.dk, som er en af landets største frivillige indkøbskæder inden for hvidevarer og el-artikler. Vi kan derfor tilbyde salg af de førende mærker og til konkurrencedygtige priser. Vi leverer dine nye hvidevarer, vi installerer korrekt og vi hjælper med efterfølgende service. Kom forbi vores udstilling på Håndværkervej 2 i Tønder eller kontakt os på 74 72 29 73, så finder vi den helt rigtige løsning til dig.

Fagfolk og ekspertise

Overvejer du at købe hvidevarer til dit nye hus, til din ombygning eller fungerer din vaskemaskine ikke længere, så kan du trykt kontakte El-Centrum. Vi er fagfolk og har den nødvendige ekspertise til at rådgive dig i valg af nye hvidevarer og udføre installationen korrekt.

Vejledning og gør-det-selv

I visse tilfælde må du godt tilslutte hvidevarer uden autorisation. Det afhænger af din installation, og hvilke typer af hvidevarer du skal tilslutte. Reglen er, at du selv må tilslutte dine brugsgenstande, hvis de er forsynet med en stikprop og kan tilsluttes direkte i en stikkontakt – f.eks. en kaffemaskine. Skal enheden derimod installeres direkte i en dåse eller et komfurudtag, kræver det en autoriseret elinstallatør. Kontakt os altid, hvis du er i tvivl.

Elsalg.dk - tips og tricks

Som medlem af elsalg.dk har El-Centrum løbende tilbud og nyheder inden for hvidevarer. Du kan ligeledes finde nyttig viden, tips og tricks om hvordan du vedligeholder dine hvidevarer og meget mere. Tilmeld dig vores nyhedsbrev på elsalg.dk/butik og hold dig opdateret. Du kan også kontakte os på vores adresse eller 74722973.